Wat heb ik weer een week achter de rug… In de trein vanuit mijn les in Utrecht ben ik in mijn telefoonnotities even alles op een rij aan het zetten en wederom geniet ik weer even na.. Door dit wekelijks op te schrijven merk ik dat ik de kleine geluksmomentjes meer herken en daardoor meer kan waarderen.

Hier zijn ze dan weer, mijn favorieten van afgelopen week:

 • Spelletjes spelen. Afgelopen vrijdag was dit risk met 2 vrienden van vroeger, maar ik hou van bijna elk spel. Monopoly, scrabble, 30 seconde, cards against humanity, yahtzee, noem maar op.
 • Bier drinken. Dat vind ik gewoon gezellig. Ik hou wel van saai pils, maar een speciaal biertje op zn tijd kan er ook wel in.
 • Schaatsen in het Vondelpark! Zo bijzonder om een keer gedaan te hebben. De dag na het schaatsen was alles uiteraard weer gedooid, maar het is toch maar weer een ding wat ik gedaan heb.
 • Erachter komen dat je toch pakpapier hebt als je nog een cadeautje moet inpakken. Helaas was het een kerstverpakking, maar het was in ieder geval een papiertje dat ik kon gebruiken.
 • Buurvrouw die zomaar binnenstapt en gezellig mee komt eten. Super gezellig en spontaan!
 • Kaasfondue! Zo lekker! Liefst heb ik een zware variant of een met truffel, maar ook een milde met lekker brood is een feestje. Nu met mijn nieuwe fondue set van de AH spaaractie was t een feestje!
 • Oppassen op het huis van een ander, met daarbij de teckel voor wie we mogen zorgen. Heerlijk om even in een groot huis te zitten dat groter is dan 40 m2, met een bad, een haard en leefruimte. En dan de hond erbij… šŸ˜
 • The Avocado show bezocht hebben. Stond al sinds de opening op mijn to do list, nu eindelijk gedaan. Het was niet zo spectaculair als ik gehoopt had, met Engelse bediening en alleen maar toeristen om me heen, maar de avocado smaakte goed, het was een plaatje om te eten en mijn gezelschap was te gek.
 • Haloumi. Wel eerder geproefd, maar compleet vergeten hoe het heette. Zo, zo lekker!
 • Dat mijn zusje eindelijk mijn allergieĆ«n erkent. Vragen welke noten ik wel en niet kan hebben en ze voor de zekerheid apart houden. Vind ik lief en fijn.
 • Mijn hardloop rondje van zondag. Het ging sneller dan ooit, ik ging 8 km en t was lekker weer.
 • Dat ik ideeĆ«n krijg voor mijn marketingplan voor mij opleiding. Zo fijn!
 • Als iemand zegt dat ze mijn vriend en mij een leuk stel vinden. Dat vind ik eigenlijk zo leuk om af en toe te horen. ” I done gooooood”!

En dat was m weer voor deze week. Benieuwd naar de week die komen gaat!

Written by IamBlogaholic

Hi, I am Blogaholic. After obtaining my Bachelor's degree, I started working, but I decided that I needed something to really make me happy, which turned out to be writing. I enjoy writing about my life, food, traveling and day-to-day life. Writing for me is a way to be creative,...
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *