Twee hele woensdagen heb ik overgeslagen wegens drukke weken; ik had veel te doen op werk, ik was kapot en werd langzaam aan een beetje ziekjes. Enthousiast even tijd nemen om wat op te schrijven zat er niet in, helaas…

Na een week vakantie in de Spaanse zon ben ik er weer helemaal bij. Hierbij de favorieten van de afgelopen week (verder ga ik niet terug, aangezien we dan een boek gaan schrijven…):

  • Verrassingsreisjes. Ik had geen idee waar we heen zouden gaan tot een paar dagen ervoor (zie ), maar ik werd zo nieuwsgierig en blij van alle hints!
  • Zon. Ik ben geen fanatieke sunbather, maar sinds ik in een kluis werk is er af en toe echt behoefte aan daglicht. De laatste paar weken heb ik het grootste deel van de tijd 9 meter ondergronds gezeten, dus deze vitamine D- momenten waren erg welkom!
  • Uitslapen. Slapen is een grote hobby van me, dus vakanties en weekenden zijn vrij heilig. Deze week vakantie ben ik letterlijk 2 keer voor 9 uur opgestaan, en dat was vanwege de vluchten.
  • Sangria! No further explanation needed.
  • Tapas! Gerechtjes delen met elkaar, lekker happen en genieten van de verschillende Spaanse hapjes die iedereen een beetje anders klaarmaakt… Albondigas, tortilla, chorizo, en ga zo maar door…
  • op reis met onze Canon camera… De foto’s worden zoveel mooier dan met je telefoon op die manier…
  • Semana Santa meemaken. Zo bijzonder om deze traditie te zien gebeuren. De Spanjaarden zijn stuk voor stuk keurig gekleed, de puntmutsen lopen je voorbij, de altaren worden door de stad gedragen en de muziek is magisch.
  • Me time. Soms vergeet ik hoe belangrijk ik het vind om af en toe alleen te zijn en dan ineens merk ik dat ik daar behoefte aan heb. Deze vakantie ben ik eventjes alleen gaan winkelen (en ben ik erg geslaagd). Dit beviel zo goed! Even alleen aan mezelf denken en genieten op Mn eigen tempo.

Er zijn nog zoveel andere mooie dingen waar ik blij van ben geworden afgelopen week, maar ik ga het hierbij laten. Volgende week vertel ik waarschijnlijk over hoe goed de Rotterdam Marathon ging (ik doe een kwart marathon, dus vrij vertrouwde afstand), hoe fijn hardlopen soms is, dat afvallen wel/niet goed gaat (ik wil 4 kilo kwijt in 2 maanden) en hoe het inwerken van collega’s me bevalt.

We gaan t weer meemaken!

¡Hasta Loego!

Written by IamBlogaholic

Hi, I am Blogaholic. After obtaining my Bachelor's degree, I started working, but I decided that I needed something to really make me happy, which turned out to be writing. I enjoy writing about my life, food, traveling and day-to-day life. Writing for me is a way to be creative,...
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *