Het is een beetje laat, later dan gehoopt, maar hierbij kom ik toch nog met mijn weekfavorieten op de late woensdag. Het was weer een heerlijk weekje, met veel mensen om me heen die ik graag zie, relaxtheid op werk en veel lekker eten…

Deze week werd ik weer blij van:

 • Zondag heb ik eindelijk weer eens een langer rondje dan ‘rondje Vondelpark’ gerend. Het werd tijd, want op 11 maart doe ik alwee

  De app waar ik al mijn runs mee kan bijhouden Nike+ Run Club

  r mee met de City Pier City loop in Den Haag, waar ik weer 10km moet kunnen. Nu dus eindelijk een rondje van 6.3km gedaan en komend weekend wil ik minimaal de 8 aantikken.

 • Mijn Nike ren app die aangaf dat ik totaal 390 km gerend heb. Dat zijn er in februari helaas maar 20 geweest, maar in maart ga ik proberen de 50km te halen! #halvemarathon als doel?
 • Dat ikzelf nu vervent hardloper aan het worden ben, heeft blijkbaar ook invloed op de mensen om me heen. Zo ga ik af en toe hardlopen met anderen en dan vind ik het zo bizar dat ze stuk voor stuk zeggen dat ze me niet willen ophouden. Daar heb ik dus echt nul problemen mee! Ik vind gezelligheid zoveel belangrijker en doe dan in het weekend zelf nog wel een lang rondje om wat in te halen als het nodig is!
 • Tijdens het hardlopen in Rotterdam werd ik zo vrolijk van alle vriendelijke mensen, maar waar ik vooral een glimlach van kreeg was het mooie roodborstje dat ik ergens zag zitten. Die zijn zo schattig en zo puur!
 • De babyshower van mijn nichtje! Ze was verrast, geemotioneerd en het was super gezellig!
 • Dat mijn vriendinnetje Sandra echt extreem mooie taarten kan maken en dat ze nog lekker zijn ook!
 • Rocky Road. En dan specifiek die ene die mijn nichtje gemaakt had.
 • Cinnamon Rolls die de moeder van mijn vriend gemaakt had voor de lunch zondag. Zo warm, heerlijke icing, zo vers… Kwijl…
 • Baba; een Italiaanse lekkernij. Cake, geweekt in de rum.
 • Wijntjes drinken en je de dag erna niet helemaal op je best voelen. Ook weleens leuk als je een relaxte dag hebt gepland.
 • Geen gaatjes! Ik was echt al meer dan 2 jaar niet bij de tandarts geweest (schaamrood op de kaken…), maar gelukkig zag alles er nog keurig uit en ben ik weer gezond verklaard. Volgende keer wel echt minder lang wachten…
 • De nieuwe docente bij mijn opleiding. Een soort comedienne, energiek en vrolijk. Hier wil ik wel 8 lessen bij volgen. Alleen jammer van het dikke boek dat erbij komt kijken…
 • Sneeuw! Vanmorgen met een glimlach wakker – de wereld was weer wit! Hoewel ik de kou vreselijk vind, mijn handen beginnen te barsten en mijn lippen compleet zijn uitgedroogd, kan ik onwijs genieten van een wit pak sneeuw. Het wordt dan allemaal zo rustig en mooi…

En dit was hem weer voor deze week! Ik geniet nog even na – tot over een weekje in maart 🙂

Written by IamBlogaholic

Hi, I am Blogaholic. After obtaining my Bachelor's degree, I started working, but I decided that I needed something to really make me happy, which turned out to be writing. I enjoy writing about my life, food, traveling and day-to-day life. Writing for me is a way to be creative,...
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *