Vorige week heb ik erg genoten van het schrijven van de weekfavorieten, dus deze week volgt gewoon nummer 2 direct! Ik heb namelijk een super leuke week achter de rug en heb uiteraard weer een paar favoriete momentjes verzameld die ik graag deel.

 • Woensdag 14 februari; Valentijnsdag. Normaal helemaal geen bijzondere dag, maar dit keer ben ik met mijn vriend en een van mijn beste vriendinnetjes spontaan uit eten gegaan. Dit was zo’n onwijs gezellige avond dat het weer als een favorietje de boekjes in gaat.
 • Het eten bij de Dikke Graaf in Oud West, Amsterdam. Zulke heerlijke anti-pasti, zoals truffelkaas, dadels met spek, artisjok… Maar dan die oreo tiramisu als nagerecht… Ultiem genieten!
 • Avondjes op de bank met mijn bestie. Simpele maaltijden maken en eten en nog simpelere tv kijken.
 • Het diner met mijn dispuut; 45 dames in een ruimte. Veel speeches, veel wijn (ik niet extreem veel voor de afwisseling), lekker eten, tranen van het lachen en wederzien van meiden die ik alweer lang niet gezien had.
 • Het gevoel dat ik had na het hardlopen op zaterdag. Ik was al 2 weken (!) niet geweest en het ging gelukkig nog moeiteloos. Nu weer even oppakken en doorzetten, want ik mag 11 maart weer een 10km run!
 • Mijn killer tosti voor brakke dagen (of gewoon altijd). Ik maak deze door avocado te prakken met wat mayonaise erdoorheen, bacon te bakken, een eitje te bakken en dit alles met een plakje kaas erbij tussen twee boterhammen in het tostiapparaat. YUM!
 • Onze couple friends met wie wij elke keer weer heerlijk eten.
 • Mijn wenkbrauwen nadat ik ze 8 weken lang niet mocht aanraken van de wax-lady.. Wat zijn ze weer mooi!!
 • Dagjes waar je helemaal niets moet…….. Thuis zitten, niks doen, en toch genieten 🙂
 • Foto’s terugkijken en uitzoeken! Ik ben eindelijk bezig met mijn fotoboek voor de foto’s van 21 tot 27 jaar en het is puur genieten van de mooie momenten die ik heb meegemaakt.
 • De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion. Zeker niet omdat ik schaatsen zo leuk vind, maar omdat het er echt gezellig is. Naast de gezelligheid van mijn zusjes, vriendin en mijn vriend, serveerden ze ook goede gluhwein en was er heerlijke muziek om op te schaatsen.
 • Plasma donaties doen. Ook al prikken ze je lek, het is zo fijn om iets goed te doen voor de wereld en ik doe dat graag op deze manier.

Dit waren weer mijn favorietjes van deze week. Nu alweer zin om volgende week een nieuwe te mogen schrijven!

Written by IamBlogaholic

Hi, I am Blogaholic. After obtaining my Bachelor's degree, I started working, but I decided that I needed something to really make me happy, which turned out to be writing. I enjoy writing about my life, food, traveling and day-to-day life. Writing for me is a way to be creative,...
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *