Zojuist besefte ik me dat ik nog even mijn momentje moest pakken om mijn favoriete momenten en dingen van afgelopen week te noteren. Juist nu besef ik waarom het zo belangrijk is om hierbij stil te staan, want ik heb deze week toch even gemerkt dat ik ook nog af en toe even dipdagen kan hebben. Vanmorgen kon ik bijvoorbeeld alleen met de grootste moeite mijn bed uit komen, zaterdag hoorde ik dat ik de CPC loop alleen moest lopen ipv met een vriendinnetje… Maar dat waren de minpunten en geloof me; er was weer zoveel moois!

 • Dat ik weer een PR gelopen heb op de 10 kilometer! 56.45 minuten deed ik over de 10km van de City Pier City loop in Den Haag en wat voelde het goed. Ik had het heet want had teveel aan, ik rende harder dan ooit en hield het vol, maar god wat was die medaille fijn!
 • Fiddler on the Roof. Zaterdag met de moeder van mijn vriend heen geweest en erg genoten. De musical is serieus, heeft mooie muziek en Thomas Acda speelt echt de sterren van de hemel. En in het Nieuwe Luxor Theater zijn geweest is ook erg tof; super leuk theater!
 • Een echte stroomstoring meemaken. Stiekem niks leuks aan, maar het was ergens wel een sensatie om mee te maken. In het donker door je bedrijfspand lopen, ‘s avonds kaarsen aan… Letterlijk op werk van 10:30 tot 17:30 zonder stroom gezeten en erna in mijn oppashuis ook nog tot 21:30 uur!
 • Ons oppashondje! Wat een popje, ik had m al op de foto getoond op Instagram, maar ik blijf verliefd…
 • Met vriendinnetjes afspreken. Blijf ik van genieten. Maandag ging ik er met 1 naar de bios, donderdag en vrijdag had ik er een te eten. Ik vind dat zo gezellig!
 • Dat ik nu meer hardloopkleding heb dan normale shirtjes. Dat had ik een jaar geleden nooit geloofd als iemand zou zeggen dat ik dat zou bewerkstelligen.. Dat ik fanatiek en vrijwillig hardloop overigens ook niet…
 • De hoeveelheid veiligheidsspellen in huis… Omdat je natuurlijk nooooooit weet of je een startnummer krijgt zonder speldjes? Geen idee waarom ik ze allemaal bewaar…
 • Mijn medailles… Het worden er steeds meer en ik blijf elke keer zo trots als ik er een krijg! Benieuwd naar de score aan het einde van het jaar!
 • Kleuren. Oprecht… Ik heb een kleurboek voor volwassenen en kan soms zo genieten van de rust die het geeft om lekker vakjes in te kleuren.
 • Onze keuken die voor het eerst sinds we er wonen opgeruimd overkomt. Even gespiekt bij de buurvrouw en het heeft gewerkt! Nu de rest van het huis nog 🙂
 • Mijn Spotify playlist ‘Sunday Morning’… Nummertjes toevoegen die relaxt zijn en elke keer weer genieten van de fijne en rustige nummertjes die ik gevonden heb.

Dat was m weer! Ondanks een negatieve vibe af en toe zijn dit toch de mooie dingen om bij stil te staan. Tot de volgende!

 

Written by IamBlogaholic

Hi, I am Blogaholic. After obtaining my Bachelor's degree, I started working, but I decided that I needed something to really make me happy, which turned out to be writing. I enjoy writing about my life, food, traveling and day-to-day life. Writing for me is a way to be creative,...
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *