Ik zie vaak bij bloggers een weekoverzicht met foto’s of juist met hun favoriete dingen van de afgelopen week. Dat wil ik ook!
Omdat ik op woensdagen wel lekker terug kan kijken op het afgelopen weekend, op de plannen voor het weekend erna en omdat het zo lekker de week kan breken.

Dus bij deze: mijn allereerste Woensdag Weekfavorieten, direct op valentijnsdag 2018. Hopelijk hou ik dit vol – het is zo belangrijk om stil te staan bij de mooie dingen die je in een week doet.

 • Allereerst ben ik erg happy met het weekendje Quality Time met het vriendje. Hij was net 2 weken weggeweest en normaal kom je dan direct weer in een werkflow – maar nu konden we heerlijk genieten van elkaars verhalen van de afgelopen week, uitslapen en vooral gezellig samen zijn.
 • Mijn allereerste keer in Denemarken; een lang weekend Kopenhagen. Wat een mooie, makkelijke stad! Enige minpuntje was dan toch dat alles duur is – voor een biertje ben je al snel 6 euro kwijt… Verder dus een aanrader om met een gevulde beurs heen te gaan – lekker genieten van de gezellige koffietentjes en lekkere hapjes 🙂
 • Onder lekkere hapjes versta ik dan ook de Danish pastries. Vooral in de Tivoli Foodmarket heb ik echt zulke lekkere pastries gehad – krokant, doch zacht, goede vulling, vers, vernieuwend… Aanrader om ze echt eens in Denemarken te eten dus!
 • De start van de Olympische spelen! Elke 2 jaar ben ik weer sportfan. Helaas vallen nu alle wedstrijden tijdens werktijd, waardoor ik steeds mijn app controleer of we nog medailles gewonnen hebben.. Gelukkig heb ik de pracht race van onze Sven Kramer nog kunnen kijken vanuit de hotelkamer in Kopenhagen, maar de andere medaillisten heb ik via nu.nl voorbij moeten zien komen.. Wellicht aankomen weekend?
 • Wie is de Mol – het wordt echt elke week weer spannender en ik ben er nog niet achter wie de mol zal zijn. Momenteel zit ik op drie personen; Stine, Simone en Ruben. Olcay en Jan zijn me veel te fanatiek.  
 • Stiekem een dagje langer terug dan een week; het etentje met collega’s bij mij thuis. We hadden onze kwartaalvergadering, die we telkens bij een ander thuis doen. Ditmaal had ik iedereen bij mij uitgenodigd en serveerde ik een brocolli-courgettesoep, Jambalaya met kip en chorizo en een avocado-limoentaart. Persoonlijk was ik wel fan van het lekkere eten, maar ook de gezelligheid en de succesvolle bespreking waren erg fijn!
 • Vliegen met KLM – oprecht elke keer prettig. Op tijd kunnen inchecken, de app die fantastisch werkt, vriendelijke medewerkers en gratis biertjes aan boord. Heerlijk relaxt aankomen op bestemming en vlekkeloze landingen. Ik hou ervan.
 • Dat er nu in de hele EU onbeperkt internet en telefonie is via je Nederlandse provider!
 • Betalen met pinpas – ik heb geen kroon gezien en alles is keurig betaald.. Dat is toch een verademing!
 • Deze week mocht ik voor het eerst een keer werken met een van mijn favoriete collega’s. We bellen dagelijks, bespreken ALLES, maar nog nooit hadden we een dag echt samen een vestiging gedraaid. Heerlijk relaxt, aan 1 woord genoeg en voor herhaling vatbaar.
 • Reizen naar Den Haag en een bekende tegenkomen! Dan maakt zo’n treinreis toch zoveel leuker!
 • Misschien wel het mooiste nieuwtje sinds tijden: dat Nederland eindelijk iedereen standaard donor maakt! Ikzelf ben direct op mijn 18e donor geworden en doneer al een lange tijd plasma. Groot voorstander hiervan dus!

Ik merk dat ik maar door en door kan gaan nu ik eenmaal bezig ben, maar ik zal kijken hoe ik dit volgende week verder kan aanvliegen. Ben benieuwd of er reacties op gaan komen – maar ik geniet!

Written by i am Blogaholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *